Over onsOnze werkwijzePartnersContact
Producten van TerraDesk
worden gebruikt door:
This text is replaced by the Flash movie.
Voor wieGemeentenRegionale InternetgidsenGIS bedrijvenZakelijke gebruikersArchitectenMultimediabedrijvenMakelaarsProjectontwikkelaarsTelecombedrijvenWebredacties

Projectontwikkelaars

Plannen van projectontwikkelaars beslaan in veel gevallen aanzienlijke delen van de openbare ruimte.

Voordat deze plannen gerealiseerd worden is het zaak belangengroepen goed in te lichten over mogelijke effecten.

De 'digitale' maquette - die zonder kwaliteits- of snelheidsverlies via TerraDesk op het Internet kan worden getoond - , informeert betrokkenen op een gebruikersvriendelijke en duidelijke manier. Scenario's en bouwfasen worden begrijpelijk in beeld gebracht. Kortom, een ideale ondersteuning van het ontwerp- en beslissingsproces.

Daarnaast kunnen nieuwbouwplannen aantrekkelijk onder de aandacht van potentiële kopers en huurders worden gebracht. Fotorealistisch en driedimensionaal.
Geïnteresseerden kunnen via het Internet, op CD-ROM of middels een kiosk interactief door een nieuwe wijk of landschap navigeren.

Werkwijze:

Projectontwikkelaars kunnen rechtstreeks of via een bestaande Internetdienstverlener een betaalbare visualisatie laten maken. Een abonnement op visualisatiemogelijkheden bestaande uit het kantoor, een voorgeprogrammeerde vlucht en tien objecten is er al vanaf € 750,- per jaar. Ook op maat gesneden oplossingen behoren vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.


Nieuws
Vul uw volledige e-mail adres in:
GoogleSkyline software