Over onsOnze werkwijzePartnersContact
Producten van TerraDesk
worden gebruikt door:
This text is replaced by the Flash movie.
Voor wieGemeentenRegionale InternetgidsenGIS bedrijvenZakelijke gebruikersArchitectenMultimediabedrijvenMakelaarsProjectontwikkelaarsTelecombedrijvenWebredacties

Regionale Internetgidsen

Internetgidsen die nieuws uit de regio publiceren zijn populair. Gezamenlijk trekken deze regionale webkranten zelfs meer bezoekers dan de landelijke dagbladen.

Een belangrijke bron van inkomsten zijn advertenties van plaatselijke bedrijven.

De presentaties die met TerraDesk mogelijk zijn trekken niet alleen extra bezoekers, het geeft bedrijven ook een prima gelegenheid zich op een opvallende manier te presenteren. Uitgaansgelegenheden zoals restaurants, bioscopen en hotels, maar ook de exacte plaats van wegwerkzaamheden, bijvoorbeeld, of de aanwezigheid van parkeergelegenheid kunnen in de maquette worden aangegeven. En het meest bijzondere is wel dat bezoekers nu op een visuele manier - volledig interactief en zonder zoektermen - een digitale wandeling door de stad kunnen maken.

Een intelligente koppeling met het Content Management Systeem of het bedrijvenbestand maakt het beheer van de presentatie overzichtelijk.

Werkwijze

Voor lokale Internetgidsen zijn er kant-en-klare 'digitale maquettes' van de betreffende regio beschikbaar. Uitgevers die over voldoende kennis beschikken, schaffen de Terra Explorer Pro aan om bestemmingen, routebeschrijvingen en voorgeprogrammeerde vluchten zelf op de maquette aan te brengen. De digitale maquette wordt niet aangekocht maar door TerraDesk ter beschikking gesteld, vaak op basis van exclusiviteit voor een bepaald gebied, zoals een gemeente of een stad. Ter compensatie worden opbrengsten uit advertenties volgens een overeen te komen verdeelsleutel gedeeld.


Nieuws
Vul uw volledige e-mail adres in:
GoogleSkyline software